Radio-uitzending <em>Twee Dingen</em> terugluisteren 2

Radio-uitzending Twee Dingen terugluisteren

Op 28 juli 2015 was ik te gast in het radio 1 programma Twee Dingen van Omroep Max. Daar sprak ik over de reis die ik naar Lesbos maakte. De uitzending is natuurlijk al voorbij, maar je kunt hem natuurlijk terugluisteren.

Vertaal deze pagina automatisch met Google naar:

Dutch  English  French  German  Spanish

Ga daarvoor naar de website van Twee Dingen, naar NPO Uitzending Gemist, of luister direct via deze site:

Let op: het is een gesprek van een half uur, dus het kost even tijd om te laden (welke route je ook kiest).

2 reacties op “Radio-uitzending <em>Twee Dingen</em> terugluisteren”

 1. Mark van Kampen

  Beste Alfred,
  Ik heb met interesse over je ervaringen op Lesbos gelezen en wordt geraakt door alle ellende. Nu vraag ik me af: wat kan ik doen? Ik heb een baan en gezin. Kan ik meer doen dat het geven van giften? Heb je hier praktische tips voor?
  Vriendelijke groet,
  Mark

  1. Beste Mark,
   Excuus dat ik nu pas reageer. Ik had je bericht per ongeluk over het hoofd gezien. De vraag die je stelt, krijg ik regelmatig.
   Daarom hoop ik in de loop van het weekend een artikel te plaatsen waarin ik uitgebreidere antwoorden geef.
   Met vriendelijke groet,
   Alfard

Reacties zijn uitgeschakeld.